Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2012, 08:41
rsp rsp вне форума ВРАЧ
Врач-участник форума

Поблагодарили 58 раз(а) за 51 сообщений
rsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форумеrsp этот участник имеет превосходную репутацию на форуме
Beta blockers of no use in stable CAD patients

Очередной виток в дискуссии: так ли полезны [Ссылки доступны только зарегистрированным пользователям ]:
Цитата:
...New York, NY - New registry data indicate that beta blockers do not appear to be of any benefit in three distinct groups of stable outpatients: those with coronary artery disease (CAD) but no history of MI; those with a remote history of MI (one year or more); and those with coronary risk factors only [1].

Lead author Dr Sripal Bangalore (New York University School of Medicine, NY) told heartwire that the evidence for beta-blocker use has mainly been based on old post-MI trials that antedate modern reperfusion or medical therapy and heart-failure trials. People have extrapolated from these trials and assumed that the drugs are also beneficial in those with CAD and even those with just risk factors for CAD, he says, but it is not known if this is justified. Bangalore and colleagues decided to investigate further; they report their findings in the Journal of the American Medical Association, published online October 2, 2012...

Комментарии к сообщению:
Yariko одобрил(а): Опять Bangalore, он просто зациклен на этой теме